Смела комбинация на стилове мебели за баня

    Случвало ли Ви се е да се колебаете и да не може да изберете какъв стил мебели за баня да подберете? Харесвате класическите мебели за баня, но дървените такива Ви напомнят за периода на Ренесанса, а стъклените мебели са изключително модерно решение на 21 век. Искате от всичко, но не знаете дали това е възможно?
    Ние сме тук, за да Ви окуражим и посъветваме как да осъществите Вашите идеи! Разбирането за еднотипност в банята вече не е константа величина, което позволява и на най-великите дизайнери да взимат смели решения при обзавеждането на банята!
    Съчетаването на различни материали е не само новост при конструкцията на банята, а начин, за да изразите себе си и Вашата уникалност.
    Класическите бели мебели, изработени от висококачествен материал, може да поставите около санитарията, в случай, че сте решили да акцентирате с умивалник или смесител за баня. По този начин тези мебели за баня ще останат в сянка, за да дадат шанс на акцентите. Същевременно, свободно разположен, може да бъде мебел за баня, изработен от материал, наподобяващ дърво. Поради огромното разнообразие от дървесни нюанси, Вие имате огромен избор от мебели с дървесен ефект. Този стил мебели ще внесат топлина и уют в помещението.
    Наред с всичко това, един съвременен модел шкаф няма да Ви бъде излишен, а именно – стъкленият! Този тип мебели са чудесно решение за изтънченост и финес, изработени от висококачествени материали. А в случаите, когато стъклото е съчетано с метал, резултатът ще бъде неочаквано сполучлив!